Værkstedsservice med montering, service og reparation af el-køretøjer

Værksted – E-Force i Aalborg

Reparationer af kabinescootere, el-køretøjer og el-ladcykler på moderne værksted

Bookning ring: 98 18 99 64

Åbningstider i værkstedet

Mandag til torsdag: 09.00 – 16.30
Fredag: 09.00 – 13.30
Weekend & helligdage: Lukket

Middagslukket fra 12.00 til 12.30

OBS! Værkstedstelefonen er KUN til bookning af tider eller korte henvendelser vedr. ens scooter, der er på værkstedet.

Har du tekniske eller værkstedsrelaterede spørgsmål til reservedel du har købt i butikken eller på webshoppen bedes disse henvendes til butikken.

Værkstedet på K. Christensensvej

I værkstedet hos Scooterlands E-Force afdeling bliver du betjent af personale med stor ekspertise. Vi står altid klar til at yde hurtig og kompetent assistance.
Vores ekspertise spænder vidt, så uanset hvilket problem du har med din E-Force, står vi klar til at hjælpe!

Vi har stor erfaring inden for reparationer af E-Force så vi selvfølgelig kan dække hele køretøjet – alt fra styrtøj, bremser og elsystem til skader, hvis uheldet er ude.

Vores service starter, når du køber din E-Force hos Scooterland. Vi sørger for klargøring, indregistrering og evt. montering af ekstra udstyr, så din nye E-Force er klar til at køre på eventyr med dig.

Vedligeholdelse og rettidig eftersyn af din E-Force er meget vigtigt og det er med til at give dig den bedste oplevelse samt at opretholde garantien – vi anbefaler at alle E-Force ejere holder eftersyn på deres køretøj.

Når slitage på scooterens dele kræver vedligeholdelse, så står vi klar i værkstedet med faglig kompetent betjening, der sørger for, at din scooter er i fuld funktionsmæssig stand. Hvis uheldet er ude og ens køretøj skal takseres i forbindelse med en trafikskade – læs mere her.

Scooterland Aalborg tilbyder kunder i Aalborg og Nørresundby, at hente og bringe scooteren til timepris. Tilbuddet gælder for postnumrene 9000, 9200, 9210, 9220 og 9400.