E-Force R7 15km/t (metal sølv)

69.995,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Stregkode: 5700103699778 Varenummer (SKU): X723S Kategori:

E-FORCE R7 – NYHED!

Oplev frihed, mobilitet i Danmarks mest luksuøse mobility scooter – uanset om det er til hverdagens gøremål, transport fra A til B eller bare en tur ud i naturen.

E-Force R7 byder på en nem indstigning til en rummelig kabine, hvor du kan glæde dig over et væld af udstyr og de nyeste teknologier en kabinescooter har at tilbyde.
Komforten er helt i top med justerbart og formstøbt sæde, soltag, el-ruder, varmeblæser og multimediesystem med stort info-display, speedometer, bakkamera skærm, batteri overvågning mm. samt radio med bluetooth- og USB tilslutning og håndfri tilslutning af mobiltelefon, så du kan høre din yndlingsmusik når du er på farten…

E-FORCE R7 er en elektrisk dreven kabinescooter med 4-hjul, der maks. kører 15km/t og derfor er en mobility scooter.

Kig fordi butikken eller ring 9818 9964, hvis E-FORCE R5 lyder som et køretøj for dig!

SPECIFIKATIONER

Motor 2000W
Motortype Kulfri DC motor (EU-certificeret til EURO V)
Dimensioner 2605x1295x1610mm (LxBxH)
Venderadius ≈ 7,5 meter
Batteri 5 stk. 12V 58Ah batterier (lithium batteripakker kan tilkøbes*)
Rækkevidde op til 60km (ved gunstige forhold (25°C) og afhængig af kørselsstil)
Opladning ca. 8 timer via 220V stik
Hastighed 15 km/t
Bremser Hydrauliske skivebremser for og bag med fodbremse samt parkeringsbremse
Lygter Fuld LED-lygtepakke – for- og baglygte, blinklygter for og bag, baklygte, nummerplade- og tågelygte
Hjulstørrelse For/bag: 125/65-12, på aluminiumsfælge
Affjedring Affjedret forhjulsophæng m/støddæmpere og tandstang, bagaksel med 2 støddæmpere
Vægt 528kg (inkl. standard batteripakke)
Max. lastevne 250kg
Udstyr 400W varmeblæser, vinduesvisker, el-ruder, sprinklersystem, kraftigt gulvtæppe, fjernbetjent centrallås, foldbare sidespejle samt justerbart og formstøbt førersæde med drejekonsol (tilkøb) og 3 punkts sikkerhedssele med oprul foran og hoftesele bagi. Multimediesystem med stort LCD-display, speedometer, integreret bakkamera, batteri overvågning samt radio, bluetooth tilslutning og håndfri højtaler tilslutning ved opkald. Soltag og stor bagrude, der begge kan åbnes. Hydrauliske skivebremser for og bag med fodbremse samt mekanisk håndbremse. Komplet LED-lygtepakke med nær/fjernlygte, baglygter, blinklygter for/bag, tågelygte og nummerpladelygte, alle har et kraftigt LED-lys, som giver større sikkerhed med den bedste mulighed for at se og blive set i mørke.

* Skal man kører længere distancer, på grænsen af rækkevidden for standard pakken eller blot ønsker ikke at skulle lade hver dag, så kan en lithium batteripakke være et godt tilkøb – pakkerne kan tilpasses præcis den rækkevidde du ønsker og fordelene ved lithium sammenlignet med batterierne i standard pakken er mange – kontakt os for et tilbud på en lithium batteripakke til din nye kabinescooter.

Vægt 528 kg
Farve

Metal sølv

Relaterede varer