40,00 kr. Inkl. moms

Eger til baghjulet til el-ladcykel modellerne Deluxe og Pro .

På lager

Eger til baghjul til el-ladcykel modellerne Deluxe og Pro. Disse to modeller har en kraftig centermotor modellen trækker og derfor skal egerne i baghjulet være kraftige og kunne holde til den vægt og påvirkning de udsættes for. Denne eger er meget kraftig og speciel kun til Deluxe og Pro modellerne.

Generelt er egerne til el-ladcyklerne specielle, de har både en anderledes længde, er tykkere og kraftigere end egerne til almindelige cykler.

Har ens el-ladcykel knækkede eller løse eger er det meget vigtigt at få den lavet i en fart. Cyklen har megen vægt på baghjulet, som også er det trækkende hjul. Man kan få sit cykelværksted til at efterse fælgen for løse eger og/eller rettet hjulet op.

Vidste du at man faktisk godt selv kan tjekke hjulet, fælgen og egerne på ens cykel?

  • Skal hjulet rettes op?
    • Løft cyklen op og drej hjulet rundt. Hvis hjulet bevæger sig mere end 2-3mm til siderne – fælgen slår – skal det rettes op.
  • Hvordan tjekker jeg om egerne er løse?
    •  Tag fat parvis fat i egerne med et godt greb. Man klemme sammen i hånden eller ryste lidt med dem, og kan man klemme dem sammen eller de bevæger sig, så skal egerne strammes op.
    • Er det eger til forhjulet du står og mangler findes de her.

Der findes værktøj til at stramme eger op med – men husk er de meget løse skal en fagmand måske rette hjulet op – du kan finde værktøj til cykler her.

Oplever du at der er knækket alt for mange eger på din el-ladcykel? Og måske har fælgen også taget skade? Så kan det være en nødvendighed at købe et nyt baghjul.

Vægt 0,3 kg

Relaterede varer