40,00 kr. Inkl. moms

Eger til baghjulet til forskellige modeller af el-ladcyklen model Premium.

På lager

Stregkode: 5700103809771 Varenummer (SKU): PRE-10022 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Eger til baghjul til Premium el-ladcykel. Premium modellen trækker på baghjulet og derfor skal egerne i baghjulet være kraftige og kunne holde til den vægt de udsættes for. Denne eger er meget kraftig og speciel kun til Premium modellen.

Generelt er egerne til el-ladcyklerne både en speciel længde og tykkere og kraftigere end egerne til almindelige cykler.

Har man knækkede eller løse eger på sin el-ladcykel er det meget vigtigt at få den lavet i en fart. Cyklen har megen vægt på baghjulet, som også er det trækkende hjul. Man kan få sit cykelværksted til at efterse fælgen for løse eger og/eller rettet hjulet op.

Man kan selv tjekke hvad ens cykel hjul har behov for…

  • Skal mit hjul rettes op?
    • Løft cyklen op og drej hjulet rundt. Hvis hjulet bevæger sig mere end 2-3mm til siderne, skal det rettes op.
  • Hvordan tjekker jeg om egerne er løse?
    •  Tag fat i egerne parvis en et godt greb. Man klemme sammen i hånden eller ryste lidt med dem, og kan man klemme dem sammen eller de bevæger sig, så skal egerne strammes op.
    • Er det eger til forhjulet du står og mangler findes de her.

Der findes værktøj til at stramme eger op med – men husk er de meget løse skal en fagmand måske rette hjulet op – du kan finde værktøj til cykler her.

Oplever du at der er knækket alt for mange eger på din Premium el-ladcykel? Og har fælgen taget skade? Så kan det være en nødvendighed at købe et nyt baghjul, se det komplette baghjul med Bafang motor her.

Vægt 0,3 kg

Relaterede varer