2.495,00 kr. Inkl. moms

Bafang motor til 36V el-ladcyklen model Premium

På lager

Stregkode: 5700103809214 Varenummer (SKU): PRE-10020 Kategorier: , , , Tags: ,

Motor fra Bafang til el-ladcykel model Premium

36V el-motor til Premium el-ladcykel modeller, der har motoren i baghjulet. Motoren udgør navet i baghjulet og gør at Premium modellen trækker på baghjulet. Den maksimale tilladte hastighed for en el-cykel, hvor motoren hjælper til, er 25km/t. Det er selvfølgelig muligt at træde til i pedalerne og kører hurtigere end denne hastighed, men så vil motoren blot ikke hjælpe til længere. Motoren her overholder disse lovkrav og vil dermed stoppe hjælpefunktionen når hastigheden når 25km/t, derfra tager rugbrøds-motoren over.

Fordele og ulemper ved baghjulsmotoren på Premium modellerne

God vægtfordeling og tyngdepunkt

Sammenlignet med fx en almindelig 2-hjulet el-cykel. Fordi batteriet sidder på stelrøret under sadlen og ikke ligger i bagagebæreren, som det gør på de 2-hjulede el-cykler. På Premium el-ladcyklen med Bafang motor kompenseres perfekt for den øgede vægt fra motoren i baghjulet og navet.

Hurtigere acceleration

El-ladcyklen med baghjulsmotor har en direkte kraftoverførsel til cyklen. Når motoren sidder som en del af selve cyklens opbygning – den udgør navet i baghjulet – trækker den simpelthen baghjulet rundt.

Det er svært at finde ulemper ved baghjulsmotoren

Man skal være opmærksom på at baghjulsmotoren giver en følelse af at bliver “skubbet” fremad i takt med at baghjulet rotere. Det giver rigtig god mening på en el-ladcykel, der er tungere foran, at motoren skubber bagfra.

 

Bafang motoren passer på følgende modeller

  • E-Force Premium
  • Dreambike Premium
  • Eventyrcykler Tommelise
  • med flere

Leder du efter et komplet baghjul, hvor Bafang 36V baghjulsmotoren allerede er monteret, og det er lige til at montere, finder du det her.

Vægt 4 kg

Relaterede varer